مشاوره حقوقی رایگان - مشاوره ملکی

باسلام یک ملک تجاری خرید کردم بصورت شراکتی که تو قرار داد دانگ هر کدوم ذکر نشده ولی عمده پرداختی ها از قبل تهاتر یک اپارتمان هست که مال بنده بوده وبه فروشنده انتقال دادم .تمام چکهای پرداختیمون هم بصورت مجزا مشخصه که 5دانگش مال بندس میخواستم بدونم دادگاه هم به این نحو تصمیم میگیره؟

پاسخ ها :

مهدی مقدم

جناب آقای مهدی مقدم :

سلام. بایستی قرارداد بررسی گردد. اگر از قرارداد برداشت قانونی وحقوقی استنباط نگردد، به نسبت پرداختی هرفرد مالک سهم یا دانگ میگردد.

نجم الدین سپهوند

نجم الدین سپهوند :

سلام
سوال کلی است ...ولی بر اساس قولنامه که چگونه توافق شده و به نسبت پول پرداختی سهم هر یک از شرکا معلوم میگردد

آزاده حیدری

سرکار خانم آزاده حیدری :

سلام. اگر در قرارداد سهم هر شخص مشخص نشده باشد سهم شرکا به نسبت پرداختی آنها محاسبه و لحاظ می گردد. جهت پاسخ دقیقتر بررسی قرارداد و مستندات شما لازم است.