مشاوره حقوقی رایگان - پس گرفتن خانه

سوالم اینه من چند سال پیش یه مقدار پول تو حسابم بود و می‌خواستم خونه بگیرم با تهدید همسرم مجبور شدم به نام ایشون کنم ولی پول از حساب من رفته به فروشنده آیا میتونم خونرو پس بگیرم؟

پاسخ ها :

مهدی مقدم

جناب آقای مهدی مقدم :

سلام. موضوع نیازمند بررسی اسناد ومدارک است. درحالت کلی امکان مطالبه وجه پرداختی نیز وجوددارد

فاطمه اسپرهم

سرکار خانم فاطمه اسپرهم :

سلام اگر بات هبه کنید میتوانید رحوع از هبه بخواهید

آزاده حیدری

سرکار خانم آزاده حیدری :

سلام. پاسخ به سوال شما نیازمند بررسی شرایط و اطلاعات تکمیلی دیگری است از جمله اینکه الان وضعیت ازدواج شما به چه صورتی است طلاق گرفته اید یا نه و اینکه مهریه همسرتان پرداخت شده یا نه. همه این موارد در نتیجه موثر است. بله در حالت کلی راهکار دارد و بهترین راهکار مطالبه وجه بابت ایفای دین از جانب غیر مدیون است. زیرا شما بعنوان شخص ثالث دین همسرتان به شخص دیگر را بابت قرارداد خرید خانه پرداخت کرده اید و امکان مطالبه آن را دارید. برخی محاکم هم رجوع از هبه را می پذیرند.