مشاوره حقوقی رایگان - میزان سهم

با سلام ،یک ملک تجاری رو بصورت شراکتی با شخصی خرید کردم پرداختی هر کدوممون بصورت چک مجزا تو قرارداد اورده شده وعمده مبلغ هم از طریق تهاتر یک اپارتمان تامین شده که من به فروشده انتقال دادم در نتیجه میخوام بدونم که باتوجه به اینکه پرداختی من داخل قرارداد مشخصا حدود5.1دانگه شریک من میتونه مدعی سه دانگ سه دانگ باشه بدلیل اینکه در روز قرار داد دانگمون مشخص نشده؟

پاسخ ها :

مصطفی زمان زاده

جناب آقای مصطفی زمان زاده:

بله اگر قرارداد مبهم است امکان سو استفاده طرف مقابل و شریک ملک را فراهم می آورد.
در صورت طرح دعوی علیه شما حتما با وکلای متخصص امور ملکی مشاوره داشته باشید.