مشاوره حقوقی رایگان - مطالبه نفقه

باسلام خانم بنده درشورای حل اختلاف اقدام به مطالبه نفقه معوقه با جلب نظر کارشناس کرد که کارشناسی شد ومبلغ نفقه بالای 20میلیون شد و شورا عدم صلاحیت زد و پرونده به دادگاه خانواده رفت ایشان درزمان تقدیم دادخواست به شورا مبلغ 198هزارتومان هزینه دادرسی دادن والان که به دادگاه رفته قاضی درکمال تعجب بعد ازتعیین وقت رسیدگی اقدام به اخطارکسری هزینه دادرسی کرده سوالم اینست مگر چنین کاری امکانپذیر است اگرنیست بنده میتوانم به این اقدام اعتراض نمایم ممنون میشم راهنمایی کنید

پاسخ ها :

مهدی مقدم

جناب آقای مهدی مقدم :

سلام. بله منعی ندارد. امکان اعتراض نیست

مصطفی زمان زاده

جناب آقای مصطفی زمان زاده:

بله می تواند و اخطار قانونی است، باید الباقی تمبر دادرسی را پرداخت کنید

سمیه بهرام خانی

سرکار خانم سمیه بهرام خانی :

با سلام
اقدام صورت گذفته کاملا قانونی هستش چرا که اولا دعاوی مالی بالای بیست میلیون تومان در صلاحیت شورای حل اختلاف نیست و شما می بایست کسری هزینه دادرسی رو واریز نمایید.