مشاوره حقوقی رایگان - جعل اثر انگشت

با سلام . برادر همسرم چند سال قبل با اثر انگشت شخص دیگری، سهم الارث همسرم را به نام خود کرده . تهدید هم کرده که اقدامی نکنیم و گرنه فلان و فلان . آیا راهی هست که از طریق اداره ثبت ابطال این اسناد انجام بشه که اسمی هم از همسر من نباشه ؟ واقعیش اینه که همسرم سهمش رو میخواد ولی میترسیم کاری انجام بدیم .

پاسخ ها :

مهدی مقدم

جناب آقای مهدی مقدم :

سلام. موضوع نیازمند بررسی اسناد ومدارک است. درحالت کلی هراقدامی جهت ابطال و طرح دعوی به اطلاع ایشان میرسد

سمیه بهرام خانی

سرکار خانم سمیه بهرام خانی :

با سلام
خیر چنین راهی امکان پذیر نیست و شما باید اقدان به دادخواست ابطال قرداد و ابطال سند رو در دادگاه صالح مطرح نمایید