مشاوره حقوقی رایگان - پلاک خودرو

سلام من برای مهریه ام که 250 سکه هست دادگاه از ایشون به من مال معرفی کردن که ماشین به نامش هستش
ولی میدونم اطلاعات موثق دارم که ماشین و فروخته سوال من این هستش که امکان اینکه سند خودرو را شخص خریدار به نام کرده باشه ولی پلاک رو خیر وجودداره?
یا اینکه این اقدام به نام زدن سند و پلاک خودرو به موازات هم هستن یعنی سند زمانی که به نام ایشون در اومد
الزامی ست که پلاک هم به نام بزنن یا اینکه خیر

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
در حال حاضر صرفا تعویض پلاک انجام می شود و نیازی به تنظیم سند رسمی در دفترخانه نیست .

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

بله . استعلام پلاک بگیرید تا مالکیت محرز شود . در هر صورت هر پلاکی به نام ایشان قابل توقیف است اما اگر ماشین را فروخته باشد برای ازادی باید دادخواست اعتراض ثالث اجرایی دهد