مشاوره حقوقی رایگان - تعیین مهر المثل

با سلام و تشکر از سایت خوبتون
شخصی در دادگاه کیفری از زنایه به عنف تبره شده و شاکی ازش مطالبه ارش البکاره کرده در دادسرایی حقوقی که رد شد ولی در داسرایی خانواده مهر المثل و مطالبه کرده و داده کارشناسی قاضی که 260 تا سکه کارشناس تعیین کرده هرچی به قاضی گفتم من از زنایی به عنف تبره شدم گوش نداد میخوام بدونم لایحه میشه بدید که به من در اعتراض به کارشناس و قاضی کمک کنه

پاسخ ها :

ابوالفضل  نجفی خشنو

جناب آقای ابوالفضل نجفی خشنو:

به وکیل دادگستری مراجعه و مشاوره حضوری بگیرید

سیدمظاهر کیانژاد تجنکی

جناب آقای سیدمظاهر کیانژاد تجنکی:

سلام،بلی میشوداعتراض به کارشناس کردوتقاضای هیئت کارشناسی نمایید.موفق باشید