مشاوره حقوقی رایگان - تقسیم اموال بین وراث

سلام وقت بخیر پدرمن چندسالی است که فوت کردن وراث قانونی 5برادر 3 خواهر ومادر هستیم وازپدرمان 3 حیاط به جا مانده که یکی رابرای ازدواج خواهر وبرادران فروختیم ودومی را فروختیم وخرج حیاط سومی کردیم چون قدیمی بود و2دانگ هم بنام مادرم بود خرج کردیم وبااجازه وراث ومادر طبقه دوم رابه برادرکوچکمان دادیم تاباخرج خودش بسازد ومال خودش باشد حالا چگونه تقصیم اموال کنیم آیاکارماقانونی بوده وضمنا به برادر کوچک گفتیم که شما درطبقه اول هیچ سهمی نداری

پاسخ ها :

مهدی مقدم

جناب آقای مهدی مقدم :

سلام. تقسیم نامه ای به شرحی که فرمودید بصورت مکتوب نگارش و به امضا تمام وراث اگر برسد، صحیح است