مشاوره حقوقی رایگان - در مورد درصد جانبازی

جانباز 20درصد حالت اشتغال با 8بار بستری در بخش های اعصاب وروان ،سالهای ڱذشته به کمسیون پزشکی مراجعه ولی افزایش درصد نشده متاسفانه به خاطر 5درصد که کم دارد تا بشود 25درصد از همه امتیازات برای خود وخانواده محروم هست حدود 10سال هست که دیگر کمسیون پزشکی شرکت نکرده چگونه برای افزایش درصد با توجه به اینکه از لحاظ اعصاب وروان مشکل بسیار برای خود وخانواده دارد چکار کند راهنملیی بفرمایید

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
از ارگان مربوطه موضوع را پیگیری کنید

مهدی مقدم

جناب آقای مهدی مقدم :

سلام. مجددا درخواست ارجاع به کمیسیون زا مطرح کنید. ودرصورت عدم موافقت امکان طرح دعوی در دیوان وجوددارد

سمیه جباری

سرکار خانم سمیه جباری :

باید از ارگان مربوطه سوال کنید. حقوقی نیست