مشاوره حقوقی رایگان - ضرب و شتم

معاون مدرسه هستم در اردوی دانش اموزی فردی کاری خلاف انجام داد و به وی تذکر داده شد و تنبیه در حد زدن در دست بدون ایجاد مشکلی برای وی انجام شد روز بعد پدر نامبرده به مدرسه مراجعه و من را مورد هجوم و کتک کاری و فحاشی کرده است برای پیگیری کارم باید چه کنم؟

پاسخ ها :

مهدی مقدم

جناب آقای مهدی مقدم :

سلام. امکان طرح دعوی دردادگاه برای شما فراهم است. درصورت آسیب دیدن ابتدا به پزشکی قانونی مراجعه کنید.

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
به دفتر خدمات قضایی مراجعه کنید و شکایت خود را با عنوان ضرب و شتم عمدی و توهین و فحاشی ثبت کنید.

مهدی مقدم

جناب آقای مهدی مقدم :

سلام. امکان طرح دعوی برای شما فراهم است. درصورت آسیب دیدن ابتدا به پزشکی قانونی مراجعه کنید.

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
حتی المقدور کدخدامنشانه موضوع را فیصله دهید وگرنه تحت عنوان ایراد ضرب و شتم یا ضرب جرح عمدی می‌توان طرح شکایت کرد بدیهی است که هر مدعی یا شاکی می‌بایست بتواند ادعای خویش را اثبات نماید صرف ادعا مثبت مدعا نخواهد بود و اصل بر برائت است.

سمیه جباری

سرکار خانم سمیه جباری :

شکایت کیفری به جهت توهین و ضرب و شتم. قابل اثبات با شهادت شهود و گزارش پزشکی قانونی