مشاوره حقوقی رایگان - در مورد عدم واريز حقوق

سلام خسته نباشيد بنده به مدت نزديك سه سال در يك شركت پيمان كار دستگاه كارتخوان كار ميكنم كه از برج ٦حقوق به ما ندادن و بيمه هاي تامين اجتماعي ام توًاين نزديك سه سال يكي در ميون ريخته شده برام با توجه با اينكه قراردادمون با شركت تا اخر اين ماه ميخواستم ببينم ميتونم شكايت كنم براي حقوق يا ميتونم ترك كار كنم؟با اينكه بايد صبر كنم تا قرار دادم تموم بشه؟

پاسخ ها :

مهدی مقدم

جناب آقای مهدی مقدم :

سلام. قراداد را تا انتها انجام وبعد از پایان از طریق اداره کاروتامین اجتماعی امکان طرح دعوی میباشد

سليمه السادات سجادي

سرکار خانم سليمه السادات سجادي :

سلام ترک کار صحیح نیست از طریق اداره کار برای وصول حقوق خود اقدام کنید.