مشاوره حقوقی رایگان - از کار افتادگی در تصادف

سلام 3سال پیش تصادف داشتم داخل شرکت راهسازی کار میکردم درحین کارتصادف کردم واز ناحیه گردن مهره اخرش ومهره سینه1و2و3 شکستگی وتامهره تی 3 پلاتین گذاشتنوکاهش ارتفاع تی 3 بیش از 30 درصد بوده فرق سرم شکستگی شدید داشته وبخیه زیاد داشته وکانتیژن ریوی هم داشتم 43درصد پزشک قانونی دیه نوشته ک ب عنوان غرامت به من دادن حالا چون اصلا نمیتوانم کار انجام بدهم از کار افتادگی به من تعلق میگیرد یا نمیگیرد ممنون

پاسخ ها :

علي  امراللهي

جناب آقای علي امراللهي :

سلام درخواست به سازمان تامین اجتماعی داده و در جریان رسیدگی پیگیری بفرمایید

حمیدرضا ضیائی

جناب آقای حمیدرضا ضیائی :

سلام بله
درصورتی که کمیسیون پزشکی تایید کند