مشاوره حقوقی رایگان - حکم دیوان عدالت جهت محاسبه دوسال آخر حقوق بازنشستگی بجای پنج سال

باسلام و خسته نباشید تمام مراحل حکم از دادگاه بدوی تا تجدیدنظر دیوان عدالت به نفع اینجانب صادر شده از انایی که سازمان تامین اجتماعی با تعریفی از حکم ان را اجرا نمیکند پرونده به اجرای احکام رفته پس از پیگیری و ارسال نامه اجرای احکام دیوان عدالت این متن را صادر کرده که من متوجه نمیشوم ..

محکومیت. محکومیت مدنی _حکم به انجام عمل معین

خواسته الزام به اصلاح حکم بازنشستگی

محکوم اله ج.ص

محکوم علیه سازمان تامین اجتماعی

لطفا راهنمایی فرمایید...باتشکر

پاسخ ها :

افشانی           زهره

افشانی زهره :

سلام .این متن تفسیر رای هست که تامین اجتماعی ملزم به انجام هست.در صورت ادامه استنکاف میتوانید از طریق جزائی از رئیس تامین اجتماعی مذکور شکایت کنید