مشاوره حقوقی رایگان - عدم تمکین

متوجه منظورم نشدید
ببینید خانم بنده پدر و مادرشون امدن برداشتن بردنش و بعد 110زنگ زدن که من زدم کردمش بیرون و اصلا هیچ جای بدنش جای هیچی نیست اونروز اینا میگن من خونه بودم ولی بنده اصلا خونه نبودم سرکار بودم و برقکاری کار میکنم از اون مغازه ای سیم وسایل گرفتم فیلمش سه بار منو گرفته اونروز که من امدم ازش وسایل گرفتم حتی خودش گفت شاهدت میدم تو خونه نبودی و مادرم خونم بوده شاهده من نبودم الان رفته از من شکایت کرده که من عصبی هستم و منو با زده و کرده بیرون با اینکه بنده اصلا نه زدمش نه جیزی و هیچ پزشک قانونی هم نرفته که نامه بگیره بنده هم دوبار عدم تمکین زدم یکبارم با خانواده رفتیم خانمم برگرده و نگزاشتن و زنگ 110زدم که برام صورت جلسه کرده
الانم رفته شکایتم کرده من اهل مشروب هستم ولی من اهل مشروب نیستم و این جیزا

پاسخ ها :

مهدی مقدم

جناب آقای مهدی مقدم :

سلام. شکایت ایشان درصورت صحت اظهارات شما به نتیجه نمیرسد. شما بایستی علیه ایشان سریعا دادخواست تمکین به دادگاه دهید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
با ارائه فیلم دوربین مغازه می توانید دفاعیات خود را مطرح کنید.