مشاوره حقوقی رایگان - رفع مسدودی حساب بابت مهریه

سلام کلیه حسابهای بنده جهت مهریه توسط اجرای ثبت بسته شده با توجه به اینکه مهریه خانم به طور اقساطی از حقوق اینجانب کسر می‌شود برای رفع مسدودی کجا مراجعه کنم ، ممنون

پاسخ ها :

مهدی مقدم

جناب آقای مهدی مقدم :

سلام. حساب برفرض آزادسازی هم اگر وجهی داخلشان واریز گردد قابل توقیف توسط زوجه میباشد.نتیجتا رفع مسدودیت نفعی برای شما ندارد. کما اینکه امکان چینین امری وجوددارد

عالیه سادات میرحسینی

سرکار خانم عالیه سادات میرحسینی :

سلام
تشریف ببرید اجرا نامه بگیرید بعد کمیسیون هماهنگی بانک ها برید ،خودشون نامه میزنن برای رفع توقیف

سعيد  بزرگي كازروني

جناب آقای سعيد بزرگي كازروني :

به مرجع مسدود کننده مراجعه کنید

فرشته عباس پور

سرکار خانم فرشته عباس پور :

سلام ، از واحد اجرای مربوطه پیگیری کنید.