مشاوره حقوقی رایگان - رفع توقیف خودرو امانتی

سلام ماشین بنده به صورت امانت دست اشنا بوده به جرم شرب خمر ماشین رفته پارکینگ الان الان طرف میگه دادسرا نمیخوام برم خواستم ببینم راهی داره ک ماشین ازاد بشه؟

پاسخ ها :

سميه  احمدي

سرکار خانم سميه احمدي :

بله. حضورا با در دست داشتن مدارک ماشین به شعبه دادسرا که پرونده در آنجاست مراجعه کنید

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

به عنوان مالک باداسناد مالکیت خودرو بروید و بگویید دست دوستتان بوده و شما مطلع نبودید درخواست رفع توقیف نمایید

آزاده حیدری

سرکار خانم آزاده حیدری :

سلام. نیازی به مراجعه ایشان نیست . شما با سند مالکیت خودرو به دادسرا مراجعه کرده و تقاضای رفع توقیف کنید. خودروی شما وسیله ارتکاب جرم خاصی نبوده بنابراین مشکلی از این بابت ندارید.

فرزانه جوادی زناب

سرکار خانم فرزانه جوادی زناب :

به صورت حضوری با در دست داشتن اسناد مالکیت خودرو به شعبه دادسرا مراجعه نمایید و درخواست رفع توقیف از خودرو را بنمایید از آنجایی که جرم مهمی نبوده است فوراً رفع توقیف می‌گردد

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
اری امکان پذیر است اقدام نمایید