مشاوره حقوقی رایگان - سئوال حقوقی

سلام اگر کسی در اداره دولتی هیچ قراردادی نداشته باشد و بیمه هم نباشد ولی نامه حراست اداره کل و لیست حضور و غیاب و مدارک دیگری جهت بکارگیری داشته باشد برای احقاق حقوق خود به کجا مراجعه کند دادگاه عمومی یا اداره کار بعضی می گویند چون هیچ قراردادی منعقد نشده پس کارگر و کارفرمایی هم نیست باید به دادگستری شهرستان مراجعه کرد. توضیح دهید

پاسخ ها :

علی سیفی

جناب آقای علی سیفی :

باید به اداره کار مراجعه و با اثبات رابطه‌ی کارگر و کارفرمایی موضوع را پیگیری کنید