مشاوره حقوقی رایگان - احضار مطلع برای ادای توضیح یعنی چه

مطلع کیست ایا مطلع جرمی مرتکب شده است ایا کسی که به عنوان مطلع احضار میشود ممکن است دوربین ان را گرفته باشد

پاسخ ها :

عذرا نصرآبادی

سرکار خانم عذرا نصرآبادی :

یعنی بره توضیح بده واطلاعاتش را در اختیار قراردهد همین .

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

مطلع مجرم نیست ولی اطلاعاتی راجع به جرم پیش آمده دارد؛ بنابراین مقام قضایی و دادگاه برای شروع تحقیقات مقدماتی به آن اطلاعات نیاز دارد. طبق همین گفته از طرف دادسرا برای افراد مطلع احضاریه فرستاده می‌شود که در زمان مشخص شده و در همان ساعت گفته شده نزد بازپرس رفته و اطلاعات خود را راجع به جرم رخ داده بیان کند.

فرزانه جوادی زناب

سرکار خانم فرزانه جوادی زناب :

مطلع مجرم نیست بلکه تنها �لاعاتی دارد که در پیشبرد مسیر پرونده کمک می‌کند

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

بادرود
اری ممکن است بعدا بعنوان متهم احضار شود