مشاوره حقوقی رایگان - پارک خودرو در کوچه بن بست

سلام علیکم... هستم
سره پارک کردن ماشین تو کوچه بن بست درگیر شدیم من مالک هستم طرف مستأجر میگه من نمیزارم جلو خونم پارک کنی بعدم چند نفر ریختند سره من و خانم توهین وکتک موهای خانم بنده را کنده از صورت خانم با کشیده زده من الان باید چکار کنم ممنون میشم راهنمایی کنید

پاسخ ها :

عذرا نصرآبادی

سرکار خانم عذرا نصرآبادی :

خوب برا شکایت توهین وضربوجرح باید به110گزارش وبعد بری شکایت وپزشکی قانونی -تماس بگیرید تا مفصل صحبت شود

فرزانه جوادی زناب

سرکار خانم فرزانه جوادی زناب :

با کمک استشهادیه محلی شکایت توهین و ایراد ضرب و جرح عمدی بنمایید سپس به پزشکی قانونی مراجعه و معاینه شوید

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
تحت عنوان ایجاد مزاحمت و توهین و ایراد ضرب و شتم یا ضرب جرح عمدی می‌توان طرح شکایت کرد
بدیهی است هر مدعی یا شاکی می‌بایست بتواند ادعای خویش را اثبات نماید صرف ادعا مثبت مدعا نخواهد بود و اصل بر برائت است.
با یک وکیل مشورت نمایید و همراه شوید.