مشاوره حقوقی رایگان - موتور ماشين

باسلام. بنده سال ٩٧ ماشينى از كردستان خريدم و تعويض پلاک نكردم. بدليل مشكل مالى آن را بعد از پنج ماه فروختم و پولش را كامل گرفتم و ماشين را تحويل خريدار دادم. (در بندرعباس). يه وكالت از صاحب ماشين به اسم خودم گرفتم و قرار شد كه خريدار بيايد و برويم براى تعويض پلاك. خريدار نيومد و بعد هشت ماه دوباره زنگ زد و وكالت خواست. دوباره وكالت از صاحب اصلى ماشين گرفتم. حالا خريدار ميگه من ماشينو با يه ٤٠٥ معامله كردم و خريدار بعدى فروخته به شخصى در شيراز. من دوباره وكالت دادم به نفر آخرى(سومى) بعد ماشين توى شيراز ميره واسه تعويض پلاك، كارشناس ميگه موتور ماشين دست كوبه!!! حال ماشين برگشته پله اى به نفرى كه از من خريده. حالا از من شكايت كرده! ميخواستم بدونم بايد چيكار كنم؟ ممنون

پاسخ ها :

جعفر قنبری

جناب آقای جعفر قنبری :

سلام ؛
معامله بعلت نقص در مورد معامله کلا باطل می باشد و شما میتوانید ثمن پرداختی خود را با خسارت آن از فروشنده خود دریافت نمایید و در صورت نیاز میتوانید از وکیل استفاده نمایید .