مشاوره حقوقی رایگان - عدم پرداخت حقوق

پیامبرص:
کفاره آموختن، یاددادن است
باسلام وعرض ادب واحترام
حضورارزشمندمردان وبانوان سرزمینم که گفتارشان راهگشای بسامشکلات وآگاهی بخشی اجتماعی است.

بنده به علت دوماه غیبت هیات تخلفات رای به 6ماه انفصال داد اعتراض کردم هیات تجدیدنظر، به 3ماه تا یک سوم حقوق ومزایا، رای دادوکسرشد.
ولی اداره 4ماه، تمام حقوقم راپرداخت نکرد. یعنی قبل ازصدوررای هیات بدوی وتجدیدنظر وبدون هرگونه حکم لازم الاجراازمراجع ذیصلاح وصرفاسلیقه ای وخودسرانه.
ـــــآیااداره اموزش وپرورش چنین اختیاری دارد؟ واجازه واختیارقانونی دارد؟
ـــــــ برای احقاق حقوق خانواده ام چگونه اقدام کنم؟

پاسخ ها :

مهدی مقدم

جناب آقای مهدی مقدم :

سلام. خیر. امکان طرح دعوی دردیوان وجوددارد.

عذرا نصرآبادی

سرکار خانم عذرا نصرآبادی :

نیاز به بررسی وگفتگو هست کاربر محترم .لطفا رزرو مشاوره تلفنی نمایید