مشاوره حقوقی رایگان - درخواست کپی برابر اصل از مدارک امضا شده

من امروز برگه ای رو به عنوان شاهد برای گرفتن حق طلاق در دفترخونه امضا کردم.
قبلش یه پیشنویس به من دادن که بخونم .
من قبل از امضای مدارک اصلی گقتم یه عکس بگیرم برای وکیلم بفرستم کادر اونجا اجازه عکسبرداری ندادن .بعد از امضا درخواست کردم کپی برابر اصل برگه ای زو‌که امضا کردم رو بدن باز هم‌گفتن برگه قضایی هست اجازه دادن کپی به شما رو نداریم.
و من شک‌کردم‌که نکنه چیز دیگه ای رو امضا کردم.
ایا میتونم درخواست کپی برابر اصل اون سند بکنم از دفترخونه؟

پاسخ ها :

مهدی مقدم

جناب آقای مهدی مقدم :

سلام. بله. درصورت عدم همکاری به اداره ثبت اسناد مراجعه کنید. وهمچنین قبل از امضا سند در صورت عدم همکاری میتوانستید به محضر دیگری مراجعه کنید.

عذرا نصرآبادی

سرکار خانم عذرا نصرآبادی :

درصورت عدم همکاری به اداره ثبت اسناد مراجعه کنید.

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
اری امکان پذیر است اقدام نمایید