مشاوره حقوقی رایگان - تنظیم سند

سلام. خانه ای از پدرم به ما فرزندان ارث رسیده. یکی از وراث سهم خودش را به شخصی فروخته است. خریدار در دادگاه از فروشنده شکایت کرده برای تنظیم سند و همه وراث دیگه هم بعنوان خوانده ذکر شده. آیا حضور ما در زمان مقرر الزامی میباشد؟ باقی وراث هیچ معامله ای با خریدار نداشته اند.

پاسخ ها :

رضا زيرک باش

جناب آقای رضا زيرک باش:

سلام بهتر است حاضر شوید یا خداقل یک لایحه حقوقی تنظیم کنید تا در صورت صدور رای محکوم به هزینه های دادرسی نشوید

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

خیر.
فقط سهم الارث او فروخته شده و شریک جدید با شما شریک شده

علی غزاله

جناب آقای علی غزاله :

سلام
الزامی نیست و فقط فروشنده به نسبت سهمش محکوم به انتقال سند میشه.

مهدی مقدم

جناب آقای مهدی مقدم :

سلام. بستگی دارد. حاضرشوید بهتراست.