مشاوره حقوقی رایگان - تصادف رانندگی

با سلام
دو روز پیش با خودرویی تصادف کردم که مأمور راهنمایی بنده رو مقصر شناخته در صورتی که من در حال خوروج از پارک ایست کامل کردم که خودرو پشت سر رد بشه ولی متاسفانه راننده حواسش به موبایل بود و منو ندید و با من برخورد کرد ، حالا اگه من برم شکایت کنم و فیلم دوربین همون محدوده رو بیارم که من ایستادم میتونم رای مأمور راهنمایی رو برگردونم و اینکه اگر خسارت طرف مقابل رو ندم و صبر کنم اون شکایت کنه بازم من میتونم اعتراض به رای مأمور راهنمایی بکنم ؟
با تشکر

پاسخ ها :

مهدی مقدم

جناب آقای مهدی مقدم :

سلام. بله میتوانید زمانیکه فرد شکایت کرد دردادگاه تقاضای ارجاع به کارشناسی مجدد کنید.

یاسین علی رحمانی

جناب آقای یاسین علی رحمانی :

بعد از ابلاغ نظر کارشناسی ده روز فرصت اعتراض دارید