مشاوره حقوقی رایگان - پزشکی قانونی

درود،خانمی مدعی شده که شوهر من در درگیری با دست به او کتک زده و 2شاهد هم که از همسایگان ما هستن و با ما پرونده و خصومت شخصی دارن شهادت دادن که شوهر من بادست بهش کتک زده درصورتیکه جواب پزشکی قانونیش اومده و نوشته صدمات حارصیه ناشی از جسم سخت هست،آیا همین نکته میتونه به نفع ما باشه؟چون خداروشاهد میگیرم همسر من اصلا دستش به این خانم نخورد من اونموقع خودم حضور داشتم

پاسخ ها :

مهدی مقدم

جناب آقای مهدی مقدم :

سلام. ممکن است. بحث خصومت شخصی را با شاهدین در دادگاه مطرح وبه عدم تطابق گفته های ایشان با نظریه پزشکی قانونی استناد کنید.