مشاوره حقوقی رایگان - خرید وام

عرض سلام
ینده جهت خرید یک وام اشتغال،قرار داد دستی نوشتم و شش میلیون بیعانه دادم
و بعد چند روز فروشنده گوشیش رو جواب نمیده،از وام و تشکیل پرونده نیز خبری نیست ،رسید پرداخت ها رو دارم و قرار داد دستی و هم چنین یک سفته با سقف ده میلیون ،فقط اطلاعات سفته تاریخ صدور و پرداخت و مبلغ درج نشده و ضاحب سفته فقط قسمت ظهر نویسی رو امضا اثر انگشت گذاشته و قسمت اطلات خودشو وارد کرده و اثر انگشت مهر زده هم چنین طبق توافق در صورت انصراف از معامله پنج میلیون باید پرداخت شود
با این شرایط چه جوری میتونم مطالبه وجه کنم،؟
ایا خرید و فروش وام جزم هست و ضرری متوجه من میشود؟
تشکر

پاسخ ها :

مهدی مقدم

جناب آقای مهدی مقدم :

سلام. میتوانید به استناد سفته و رسید واریزی دادخواست مطالبه وجه دهید

سعید فتاح زاده حصاری

جناب آقای سعید فتاح زاده حصاری :

سلام
دادخواست مطالبه وجه بدهید و ضرری متوجه شما نیست