مشاوره حقوقی رایگان - آدم ربایی

باسلام ببخشید من پدرخانومم ضامن یکنفرشده بودن که مقداری اهن الات ازیه مغازه داربر دارن مبلغ 150 ملیون چک و150 ملیون هم سفته ضمیمه چک پشتشوامضاع کرده بودن که این مغازه دار باهمدستی صاحب چک واون کسی که اهنالاتوگرفته دستبه یکی کردن که ازپدرمن پول بگیرن چون ضامن شده بود والان شکایت سفته کرده وحکم جلب منزل پدرموگرفته بود نمیدونم چطوری واین اقا نتونسته بودپدرمو درمنزل باماموربگیرن وپدرمو درجلودرمنزل من که شهردیگری است بدون حضورمامور وبادونفرگردن کلفت میان بهزورسوارماشینش میکنن میزنندو میبرن کلانتری همون محلی کع جلب داشتن وتحویل میدن واین کلانتریهم پدرمومیبره دادگاه ومیندازنش زندان الان زندان هستش میتونیم به عنوان ادم ربایی و ضرب و جرح شکایت کنیم از این مغازه داره .

پاسخ ها :

سعید فتاح زاده حصاری

جناب آقای سعید فتاح زاده حصاری :

عرض سلام
سوال واضح نیست لطفا به صورت دقیقتر مطرح کنید

سعيد  بزرگي كازروني

جناب آقای سعيد بزرگي كازروني :

میتوانید اقدام به شکایت کنید چون اگر حکم جلب داشتند باید با حضور مأمورحکم جلب اجرا شود