مشاوره حقوقی رایگان - فوت در بیمه عمر

اگر فردی نصف شب هوس سیگارکشیدن کند و درحیاط رو پله در خواب وبیدار سیگار کشیدن بلغزد یکی دو پله را سرنگون شود وسرش با نرده کناری یا خود پله صدمه ببینید وبعداز انتقال به بیمارستان فوت نماید . فوت او حادثه است ؟ و بیمه عمر یکی از شرکت های بیمه به او تعلق میگیرد ؟
طبیعتا پزشک قانونی و بیمارستان علت فوت را اثابت سر به جسم سنگین که نشسته بود می نویسد .

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
دادگاه طبق بیمه نامه و در صورت لزوم بر اساس نظریه پزشکی قانونی اظهارنظر خواهد کرد.

فرانک قائدی

فرانک قائدی:

بستگی به شرایط قرارداد بیمه گذار و نظریه پزشکی قانونی دارد