مشاوره حقوقی رایگان - عدم حضور مالک خودرو برای سند

خودروی اقساطی خریداری شده ولی مالک ان بعد از گرفتن اقساط برای انتقال سند حاضر نمیشود

پاسخ ها :

مهدی مقدم

جناب آقای مهدی مقدم :

سلام. علیه ایشان اقدام به طرح دعوی الزام به تنطیم سند نمایید

محمد جواد پرویزی بابادی

محمد جواد پرویزی بابادی :

با سلام
در صورتی که به تعهدات خود عمل نمودید و فروشنده حاضر به انتقال سند نیست دعوای الزام به تنظیم سند مطرح نمایید دقت فرمایید سند باید به نام فروشنده باشد در غیر اینصورت شخصی که سند رسمی به نام ایشان هست را نیز همراه با فروشنده طرف دعوا قرار دهید اگر در قولنامه دفتر خانه ای را برای انتقال سند مشخص نمودید با تاریخ مشخص از دفتر خانه گواهی عدم حضور بگیرید.