مشاوره حقوقی رایگان - پرونده واصل شد

با سلام
من 6-7 ماه پیش درگیر مشکلی شدم که حکم اون مشکل شد دوسال حبس تعلیقی
الان بعد از 4 5 ماه واسم پیام اومده با این متن : که پرونده شما به شعبه 1 اجرا کیفری ابادان واصل شد
خواستم بدونم یعنی چی
ممنون

پاسخ ها :

نرجس نورمحمدی

سرکار خانم نرجس نورمحمدی :

باسلام
در موارد کیفری مثل مورد شما پرونده پس از صدور حکم قطعی ازسوی شعبه صادرکننده رای به اجرای احکام دادسرا جهت اجرای رای ارسال میشود و اجرای احکام در ابتدا مبادرت به صدور احضاریه محکوم‌علیه جهت حضور برای اجرای حکم مینماید که در این مورد باتوجه به تعلیقی بودن حبس، این مساله منتفی است و پیامک مزبور صرفا جهت اطلاع رسانی ارسال شده است