مشاوره حقوقی رایگان - آپارتمان نشینی

با سلام و احترام
اگر در آپارتمانی فردی واحدی را خریداری کرده و در آن واحد مادرش به تنهایی زندگی کند، فرد مالک می بایست چه اسنادی را (مثل اجاره نامه ....) در اختیار ساکنین قرار دهد و یا چگونه اطلاع دهد؟ در صورت بروز مشکل، ساکنین باید با چه کسی صحبت کنند مالک یا فرد ساکن؟

پاسخ ها :

وحید سلیمی

وحید سلیمی :

در صورت بروز مشکل یا اختلاف در رعایت قوانین آپارتمان نشینی فرد ساکن می تواند محل رجوع مدیر ساختمان باشد. می توانید اجاره نامه در اختیار فرد ساکن قرار دهید.

بهرنگ سراج زاده

جناب آقای بهرنگ سراج زاده :

با سلام ، مالک واحد آپارتمانی الزامی به دادن هیچ سندی به مدیریت ساختمان نیست،مستاجر در ساختمان موظف به دادن شارژ ماهیانه بوده و در خصوص خرج های اساسی ساختمان مالک موظف به دادن هزینه های مذکور می باشد.