مشاوره حقوقی رایگان - پرونده حقوقی استرداد پول

بنده دوسال پیش سه دانک ملکی راقولنامه کردم ومبلغ چهارصدمیلیون تومان به طرف پرداخت کردم وقرارشدطرف ملک رابه بنده تحویل دهدواوازتحویل امتناع کرد ومن رفتم شکایت کردم وحتی حکم تخلیه روهم کرفتم چون آنهاازآشنایان بودن هر روز به برادربنده مراجعه میکرد که پول منوبدهدوخانه روبهش تحویل بدهم برادرم آنقدربهم اسرارکردکه قبول کردم گفتم به خاطره تورضایت میدهم وقرارشدمن دردفترخانه رضایت بدهم واونیزپول من رابدهد.من رفتم دفترخانه ورضایت دادم که دیگرازایشان ادعایی ندارم ولی اون طرف بعدازاینکه رضایت دادم پول منو نداد.من دوباره رفتم ازایشان شکایت کردم که رای بدوی به من رای ندادگفت رضایت دادی.والان 10روبه تجدیدنظرفرصت دارم من ازشماودرخواست میکنم مراراهنمایی کنین که درتجدیدنظرچگونه اقدام کنم یاتحت چه عنوانی دوباره شکایت کنم.خیلی ممنون

پاسخ ها :

مهدی مقدم

جناب آقای مهدی مقدم :

سلام. موضوع نیازمند بررسی اسناد ومدارک وگفتگوی دوطرفه است.

مجتبی اکبری

جناب آقای مجتبی اکبری :

با سلام
شما دادخواست مجدد و مستقل استرداد وجه رو مطرح بفرمایید، چون امکان طرح در تجدیدنظر وجود ندارد.