مشاوره حقوقی رایگان - کیفری

سلام ماخونه مادرشوهرم بودیم پسربرادرشوهرم نمیدونم منوهل داد لگدزدافتادم دستم شکست شوهرمم آخردعوارسیدالان شوهرم هرچی دیده وندیده وروتودادسراگفته اما2تامادرشوهرهام رفتن قسم دروغ یادکردندوخودمم توجلسه قسم خوردنشون نبودم مطالعه کردم دیدم قسم دروغ خوردن بایدچکارکنم راه حل چیه ممنون

پاسخ ها :

مهدی مقدم

جناب آقای مهدی مقدم :

سلام. بایستی اسناد ومدارک بررسی گردد

محمد مالمیر

محمد مالمیر :

با سلام.
شما اگه بتونید اصل درگیری رو اثبات کنید قاعدتا میتونید دعوی رو اثبات کنید

مجتبی اکبری

جناب آقای مجتبی اکبری :

با سلام
اگر سوگند در دادسرا بوده، شما باید شاهد جهت اثبات ببرید در غیر اینصورت تقاضای سوگند از جانب خود را بکنید.