مشاوره حقوقی رایگان - چه شکایتی باید برای این کار حذف قسمتی از وکالت کنم

اگر لایحه را شما زحمت بکشید خودم پیگیری کنم نتیجه میگیرم
جهت اینکه هر دو وکالت را نشون بدم و اول تائید این را بگیرم که وکالت من درسته و دست نخورده بعد با خیال راحت شکایت کنم که اون سردفتر فردا بدلایل مختلف نتواند راهی پیدا کنه
ایا برای خط شناسی یا برای اینکه تائید کنن که وکالت جای امضاها فرق کرده خود سردفتر جالبه میگه همه چی وکالت شما درسته اما این یک خط و نصف اضافه شده اگر درسته پس چرا دراون که شما دادید جای امضا و مهر و فیش و کلمات جابجا شده

پاسخ ها :

وکالت