مشاوره حقوقی رایگان - فروش ماشین با سفته

سلام من سال 96ماشینم رو به یک شخصی فروختم و مبلغ یک میلیون رو سفته داد که در قولنامه ثبت شد اما زمان سر رسید سفته ایشون پول رو نیاورد، ادرس خونه و همه رو هم عوض کرده نتونستم پیداش کنم، الان چطور و از چه راهی باید اقدام کنم، چون ناپدید شده و من هم نمیشناسمش، ممنون

پاسخ ها :

معصومه فدایی

سرکار خانم معصومه فدایی :

از طریق دفتر خدمات قضایی زمان طرح دعوی برای مطالبه طلب اگر شماره ملی و یا شماره همراه ایشان را داشته باشید قابل شناسایی است

مهدی مقدم

جناب آقای مهدی مقدم :

سلام. سفته را از طریق دادگاه مطالبه کنید. درصورت نداشتن آدرس وی را مجهول المکان اعلام کنید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
می توانید دا‌دخواست بدهید و وجه سفته را مطالبه کنید.
توجه داشته باشید همان مبلغ یک میلیون تومان قابل مطالبه است که به نظر بنده ارزش شکایت و پیگیری ندارد.