مشاوره حقوقی رایگان - تخلف کلینیک دندانپزشکی ...

باسلام چندماه پیش توکلینک فوق الذکردان عصب کشی وروکش کردم که چند روز پیش متاسفانه بعلت مواددرجه چندم روکشش افتادکه برای مراجعه مدیر انجا بنام نظری متاسفانه باکمال بی ادبی درموقع صحبت باچندتاخانم بی حجاب تاچشش به بنده خورد گفتند بفرمایدگفتم روکشم افتاده امدم زحمتشو بکشید بدون اینکه من چیزی بگم تعرفشو 600بده تاوصلش کنیم وگرنه خدانگهدارمراجعه کننده دارم گفتم یعنی چه کارخودتان هزینشم بجهنم این چطرز برخورده گفتن هرکجا میرید بفرما مزاحم نشو اولا متاسفم برای نهادی که مجوزبه ایشان که هیچگونه مدرک مرتبطی داده دوما بخاطر نظارتی که برکاراینها میشود حال سئوالم این است چطور بایستی پیگیر تخلف ایشان شد؟

پاسخ ها :

مهدی مقدم

جناب آقای مهدی مقدم :

سلام. موضوع از طریق نظام پزشکی و دادگاه قابل پیگیری است

فاطمه اسپرهم

سرکار خانم فاطمه اسپرهم :

سلام از طریق بازرسی وزارت بهداشت پیگیری کنید

پانیذ قمشی بزرگ

سرکار خانم پانیذ قمشی بزرگ:

با سلام
می توانید موضوع را از سازمان نظام پزشکی پیگیری کرده و تخلف ایشان را اعلام کنید.