مشاوره حقوقی رایگان - مطالبه مهریه

سلام من یک خانه دارم که متراژ زمین 250 متر هستش الان خانم مهریه اجرا گذاشته که 50 سکه هست الان خانه من توقیف هستش درحال حاضر تو این زمین دوتا خانه هستش که یکیشون غیر قانونی هست و دیگری مجوز قانونی دارد و توی سند نوشته یک خانه آیا دادگاه می تواند اون خانه که غیر قانونی هست را بردارد یا دادگاه امکان آن را دارد خانه را بصورت دانگی بنام زن کند بخاطر متراژ زمین ضمنا کارشناس قیمت خانه را 2٫800 زده ثبت اسناد گفته احتمالا سه دانگ بنام زن بشه امکان داره

پاسخ ها :

مهدی مقدم

جناب آقای مهدی مقدم :

سلام. خانه غیر قانونی ممکن است توقیف شود

پانیذ قمشی بزرگ

سرکار خانم پانیذ قمشی بزرگ:

با سلام
اموالی که دارای سند رسمی باشند به عنوان مهریه قابل توقیف هستند.