مشاوره حقوقی رایگان - انتقال خانم به تبعیت از همسر

باسلام
خانم بنده اخیرا بعنوان کارمند پیمانی(یک ساله) در دانشگاه علوم پزشکی ساوه استخدام شده است و تعهد 10 سال خدمت در آنجا داده است از آن جایی که خودم کارمند رسمی یکی از شهرستانهای استان کرمانشاه هستم آیا برابر قانون می توان انتقالی ایشان را به محل زندگی و کارم بگیرم؟
و همچنین:
1_ چونکه پیمانی یکساله است به فرض انتقال ایشان برای تمدید پیمانش مشکلی پیش نمی آید و گزینش مبدا یا مقصد این کار را انجام میدهد؟
2_ اگر در زمان پایان یک سال قرارداد پیمانیش حامله باشد برای تمدید مشکلی پیش نمی آید؟