مشاوره حقوقی رایگان - اتهام درگیری

سلام و عرض ادب
یک سال پیش چند شخص در یک کوچه ای با هم درگیر میشوند که ما داخل ان کوچه خونه داریم و رفت و امد میکنیم و اینکه بعد از یکسالو خورده ای امروز از پلیس امنیت زنگ زدن و مارو خواستن بعد که رفتیم اونجا حرفشون این بود که و یک خانمی هم اونجا بودن که میگفتن این شماره پلاک و این ماشین که حالا مثل ماشین ما هستش یکسال پیش یکی از تو ماشین پیاده شده و اسلحه داشته و با شوهره این خانم درگیر شده و اینکه یکی شماره پلاک ماشین مارو نوشته رو کاغذ و انداخته تو خونشون
در اخر اینکه اصلا همچین چیزی از سمت ما نبودش
ممنون میشم اگه راهنمایی بفرمایید

پاسخ ها :

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
اصل بر برائت است مدعی یا شاکی می‌بایست بتواند ادعای خویش را اثبات نماید صرف ادعا مثبت مدعا نخواهد بود

پانیذ قمشی بزرگ

سرکار خانم پانیذ قمشی بزرگ:

با سلام
به صرف ادعا جرمی اثبات نمی شود و هرکسی هر ادعایی دارد باید بتواند با ارائه دلایل مناسب ادعای خود را اثبات نماید.