مشاوره حقوقی رایگان - مسدود شدن حساب یارانه

سلام . یک بنده خدایی از من شکایت کرده تحت عنوان مزاحمت ملکی. و در سامانه ثنا هیچ ابلاغیه ای برای من نیامده و دادگاه هم حکم غیابی 4 ماه زندان برای من صادر کرده . و کد ملی و همه حسابها از جمله حساب یارانه ام را مسدود کرده اند. یک ماه پیش واخواهی دادم، ولی هنوز جوابی نیامده. می‌توانم برای رفع توقیف حساب یارانه ایم اقدام کنم؟ با تشکر از شما.

پاسخ ها :

مهدی مقدم

جناب آقای مهدی مقدم :

سلام.بستگی به موافقت شعبه دارد. درغیر اینصورت بعد از قطعیت رای به نفع شما قابل انجام است

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
حضورا از طریق شعبه ای که دستور توقیف داده موضوع را پیگیری کنید.