مشاوره حقوقی رایگان - رفع نقص نام و نام خوانوادگی و اقامتگاه خوانده

با سلام و خسته نباشید.
بعد از درگیری و متواری شدن فردی، با شکایت و مراجعه به پزشکی قانونی، پرونده به شواری حل اختلاف رسیده که با ابلاغ اخطاریه ، رفع نقص نام و نام خوانوادگی و اقامتگاه خوانده مواجعه شدم. بنده فقط شماره پلاک خودرو ایشان را دارم.
چگونه لایحه ای تقدیم کنم که موضوع رد داد خواست نشود.
باتشکر.

پاسخ ها :

مهدی مقدم

جناب آقای مهدی مقدم :

سلام. طی لایحه ای از طریق دفترخدمات قضایی به شعبه اعلام کنید که خواستار استعلام مالکیت پلاک خودرو میباشید و مشخصات فرد ندارید. نهایتا دادگاه دستور استعلام مالک پلاک را از راهور صادر مینماید. واز آن طریق میتوانید به فرد اصلی برسید.

سعید فتاح زاده حصاری

جناب آقای سعید فتاح زاده حصاری :

سلام
تقاضای استعلام از راهنمایی و رانندگی جهت اخذ نام و نام خانوادگی طرف را نمایید