مشاوره حقوقی رایگان - قولنامه عادی

سلام پدر بزرگم یه زمین داشته سال 65 داده به پدرم و پایین قولنامه نوشته وپدرم منزلی ساخته ولی چند سال بعدفوت پدربزرگم عموی اداعه میکنه ک پدرم سه دانگ به او داده یعنی اهدا کرده و پایین قولنامه با امضایی ک پدرم کرده متنی با دست خط کسی دیگا بدون شاهد و اثر انگشت امضا کرده و جالب اینکه سال 68 از همون منزل ک خودشان گفتن از 6دانگ پدرم یه دانگ در سند ازدواج مادرم ثبت شده حالا تاریخ هر دو انتقال مربوط به سال 65 بنظر شما میشود کاری کرد

پاسخ ها :

مهدی مقدم

جناب آقای مهدی مقدم :

سلام. ممکن است. بایستی اسناد ومدارک بررسی گردد. درنهایت از طریق دادگاه موضوع به کارشناسی و… ارجاع میگردد