مشاوره حقوقی رایگان - مستثنیات زمین

با سلام
ممنون از پاسخ گویی شما
چند سال پیش ملکی را فروختیم و از آنجا که مستثنیات آزاد نشده بود در پشت مبایعه نامه قید شد که زمین بدون مستثنیات فروخته شده است. الان مستثنیات آزاد شده است خواستم بپرسم، آیا خریدار زمین نسبت به مستثنیات حقی دارد و متعلق به اوست یا برای فروشنده می باشد؟
باتشکر

پاسخ ها :

نعیم محمدی

جناب آقای نعیم محمدی :

سلام. با توجه به وجود شرط و درج آن در مبایعه نامه مستثنیات متعلق به فروشنده است