مشاوره حقوقی رایگان - کمک معیشتی

سلام من و همسرم به تازگی یارانمون جدا کردیم که مرحله اول کمک معیشتی که با خانواده پدری بودیم دریافت کردیم. اما مرحله دوم که تازه جدا کردیم دریافت نکردیم. و هرچه وارد سایت میشیم پیغام عدم صحت اطلاعات برامون ارسال میشه. یا برای ثبت خانوار جدید پیغام شما بصورت خودکار وارد سامانه خواهید شد برامون ارسال میشود. آیا نیاز به ثبت در سامانه هست؟ ممنون میشم ما را راهنمایی کنید. باسپاس

پاسخ ها :

محمدهادی معماری

جناب آقای محمدهادی معماری:

سلام مشکل شما از طریق مشاوره قابل حل میباشد. لطفاً در قسمت مربوط به مشاوره تلفنی ثبت سفارش نمایید.