مشاوره حقوقی رایگان - ضامن وام

سلام من خودم ضامن شدم برای یکی از همسایگانمان در روستا وام 180میلیون تومان قراربود بعدازواریز وام شصت میلیون تومان برداشت کنند بقیه رابه من بدهند ومن اقساط کل وام را پرداخت کنم ندادند مدرک هم ندارم میگویند خودمان اقساطشو واریز میکنیم میتوانم شکایت کنم

پاسخ ها :

مهدی مقدم

جناب آقای مهدی مقدم :

سلام. خیر. صرفا درصورتیکه اقساط را پرداخت کرده اید به میزان پرداختی حق مطالبه وجه دارید

سعید فتاح زاده حصاری

جناب آقای سعید فتاح زاده حصاری :

عرض سلام
می توانید دادخواست حقوقی دهید و این موضوع را اثبات و وام را دریافت نمایید