مشاوره حقوقی رایگان - بند الف آئین نامه کمیسیون عفو رهبری

با سلام
از آنجا که براساس درخواست رئیس قوه قضاییه از مقام معظم رهبری عفو شامل زندانیانی می‌شود که مشمول یکی از مواد زیر باشند؛
الف) محکومیت محکومان به حبس تا شش ماه که به هر علت تاکنون اجرا نشده باشد، مشروط بر اینکه فاقد شاکی یا مدعی خصوصی باشند و یا بتوانند حداکثر تا 15 اسفند 1397 رضایت شاکی را تحصیل نمایند.
ب) محکومان به حبس که در زندان به سر می‌برند:
آیا برای سال 98 هم بند الف وجود دارد؟ یعنی بدون اجرا شدن حکم قطعی محکوم علیه در چه تاریخی درخواست عفو بنماید؟