مشاوره حقوقی رایگان - التزام به تنظیم سند رسمی

با سلام
فرهنگی 27 سال سابقه هستم
در تاریخ 1398/09/07 ملکی را در دفتر املاک رسمی در اهواز قولنامه نمودم. 100 میلیون به طرف دادم و 45 میلیون ماند برای زمان انتقال سند در دفتر ثبت رسمی. متاسفانه بنگاه دار تاریخی برای انتقال سند در دفتر ثبت رسمی در مبایعه نامه ذکر نکرد و فقط نوشت بعد از انجام امور اداری.
فروشنده از آن تاریخ تا الان جواب تلفنم را نمیدهد.
اظهارنامه هم فرستادم که فلان روز بیا ثبت برای انتقال سند، باز هم نیامد.
بنگاه دار هم جوابی نمی دهد و میگوید برو شکایتش را بکن.
راهنمایی کنید که چه کنم؟
شکایت فروشنده را بکنم یا بنگاه دار؟
شما را به قرآن قسم میدهم کمک کنید.
یا علی

پاسخ ها :

بیتا اخوان مدرس

سرکار خانم بیتا اخوان مدرس :

سلام. شما با در دست داشتن اظهارنامه و گواهی عدم حضور از دفترخانه ای که قرار بر حضور بوده و مبایعه نامه، دادخواستی مبنی بر الزام به تنظیم سند به طرفیت فروشنده تقدیم مرجع قضایی که ملک در آنجا واقع است کنید. برای اینکار به یکی از دفاتر خدمات قضایی مراجعه بفرمایید.