مشاوره حقوقی رایگان - شكايت

باسلام، از مادرشوهرم تحت چه عنوانی شكايت كنم ، بابت اينكه ماهانه ٣٠٠ ت به حسابم پول واريز مي كنه ؟ ؟ ؟ ؟
مثلا پسرش بيكار و فاقد درامد هست ! و اينو به عنوان نفقه پسرش در دادگاه ارايه مي كنه !!!

پاسخ ها :

پرسشگر :

اين چه قانوني ! پول واريز مي شه قابل قبول هست ! ولي همسرم ماشين رو زده به نام مادرش قابل قبول نيست بابت مهريه ؟
كلا قانون هيچ حقي به خانوم ها نداده ، كلي هزينه دادرسي بايد بديم هيچي ك هيچي

پرسشگر :

ممنون مي شه يكي پاسخ بدهد !
آيا مي تونم شماره حساب رو مسدود كنم تا اين خانوم پول به عنوان نفقه به حسابم واريز نكنه !
خسته شدم ! مي خوام تكليف م روشن بشه ! اين آقا دوسال هست حتي يه اظهارنامه يا دادخواست تمكين نزده ! از اين طرف هم بابت ٣٠٠ ت ماهانه ، نفقه بنده رد شد ! خوب من بايد چيكار كنم ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
خدايي قانون خنده داري داريم !!!!!!!!