مشاوره حقوقی رایگان - توقیف ملک

سلام. من سال97 بابت مهریه سهم الارث همسرم از خانه پدریش رو بازداشت کردم. البته خونه رو کوبیده بودن و توسط دو شریک دیگه تبدیل به اپارتمان کردن که دو طبقه و نصف مغازه به پدرش رسیده بود ولی پدرش هنوز سند اصلی رو تفکیک نکرده بود که فوت کرد. یعنی اپارتمان ساخته شده دارای سه شریک هست که یکیش پدر همسر من بوده و دوتا پسر و دوتا دختر و همسرش وراثش هستن. من سند مادر رو با نامه ای که از دادگاه داشتم رفتم بازداشت کردم بعد چون انحصار وراثت انجام نداده بودن اونم انجام دادم فرم 19 دارایی هم گرفتم. ملک در تهران قرار دارد و من در اراکم. دارایی اراک یه نامه به من داد که بردم دارایی تهران برای مشخص شدن مقدار سهم الارث شوهرم از ملک. گفت چون تفکیک نشده و شریک داره خیلی طول میکشه شماره موبایل گرفتن گفتن تماس میگیریم که کی برم جواب نامه رو بگیرم که بقیه کارارو انجام بدم برای مزایده ولی از اردیبهشت امسال که نامه رو بردم هیچ خبری نشده میخواستم ببینم اینقدر طول میکشه؟ یا الکی دارن لفتش میدن؟

پاسخ ها :

محمد اسماعیل بیگی

جناب آقای محمد اسماعیل بیگی :

با سلام
متاسفانه بدون پیگیری حضوری کارتان پیش نمیرود . شما باید حضورا مراجعه و پیگیر امورتان شوید