مشاوره حقوقی رایگان - توقیف سهم الارث همسر برای مهریه

سلام وقت بخیر
من برای مهریه ام شکایت کردم و اولین حکمش اومده که همسرم محکوم به پرداخت مهریه شده و گفتن 20 روز بعد از تاریخ ابلاغیه میتونم اقدام بعدی رو انجام بدم . حالا میخوام سهم الارث همسرم رو بعنوان مهریه بگیرم فقط سهم الارثش سند ثبتی نداره یه سند قولنامه ایه و سهم الارثش بین خودش و بقیه خواهر برادراش و مادرش تقسیم نشده
حالا میخواستم ازتون خواهش کنم منو راهنمایی کنین بعد از 20 روز باید تو دفتر قضایی چه درخواست یا لایحه و... ثبت کنم و چجوری ارثیه ای که ثبتی نیس توقیف کنم ؟

پاسخ ها :

محمد مالمیر

محمد مالمیر :

با سلام
شما میتونستین ابتداعا تقاضای تامین خواسته بدین ولی در حال حاضر بعد از قطعیت حکم میتونید تقاضای اجراییه و بعد از آن توقیف اموال بلامعارض رو بدین